Qui som

El Patronat

Josep Maria Coronas Guinart

President

Advocat de l’Estat, economista, acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres, i professional amb més de trenta anys d’experiència en els àmbits públic i privat.

José Alberto Marín Sánchez

Secretari

Llicenciat en dret per la Universitat de València i especialista en dret privat. Ha exercit més de trenta anys com a notari i vint-i-sis anys com a docent al Departament de Dret Civil de la Universitat de Barcelona. Mediador civil i mercantil. Actualment és degà del Col·legi Notarial de Catalunya i president de la Cort Arbitral de Catalunya.

Francisco Aparicio Valls

Vocal

Advocat en exercici amb més de trenta anys d’experiència i especialitzat en dret mercantil i en organitzacions sense ànim de lucre. Actualment participa com a patró a diverses fundacions i col·labora en iniciatives socials arreu del món.

Ignacio Toda Jiménez

Vocal

La seva trajectòria compta amb una àmplia experiència a les Administracions Públiques de l’Estat com Advocat de l’Estat i a l’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya  com a lletrat assessor de la Conselleria d’Economia i Finances. Fundador del Despatx Toda & Nel.lo Advocats l’any 1992, exerceix l’activitat professional com advocat dintre de les Àrees de Dret Públic i Privat. És secretari general de la Fira Internacional de Barcelona des de l’any 2000 i secretari del Comitè Executiu i de la Comissió Delegada de la Fundació Barcelona Mobile World Capital des de l’any 2012. També és secretari de l’Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

Mª Julia Prats Moreno

Vocal

Llicenciada en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, MBA per IESE i Doctor of Business Administration per la Universitat de Harvard. Docent, investigadora i consultora, exerceix com a professora d’iniciativa emprenedora a la IESE Business School i és titular de la càtedra Fundación Bertrán d’Iniciativa Empresarial.